Tue starttaavia lippukuntia

Uudenmaan partiopiirin Hautomo-ryhmään haetaan lisää lippukuntien perustamisesta, uusien toimintamuotojen käynnistämisestä ja hiipuvien lippukuntien tukemisesta kiinnostuneita partiolaisia!

Pestin kuvaus, vastuualueet:

Ryhmän jäsenenä pääset mukaan tukemaan perustettavia lippukuntia ja auttamaan jo olemassa olevia lippukuntia arjen haasteissa. Toimit osana Hautomon tiimiä ja saat tukea pestiisi ryhmän puheenjohtajalta sekä ryhmän muilta jäseniltä. Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa vuodessa, minkä lisäksi on erillisiä projekteja. Projekti voi olla esimerkiksi uuden lippukunnan perustaminen paikkaan, jossa lippukunnalle on tunnistettu tarve ja potentiaalia. Järjestät paikkakunnalla avoimia partiotapahtumia, jotka tavoittavat paikallisia ihmisiä, antavat heille partiokokemuksia ja saavat heidät kiinnostumaan partion aloittamisesta. Voit halutessasi lähteä mukaan lippukunnan johtajistoon tai olla mentorina uudelle lippukunnalle. Näet kättesi jäljet nopeasti ja vaikutat siihen, että partio on aidosti avointa ja helposti saatavilla kaikille.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta lippukunnassa toimimisesta ja haluat olla mukana perustamassa uusia lippukuntia piirin alueelle. Tekemällä oppii ja tukenasi on muiden Hautomon jäsenten vankka kokemus ja osaaminen!

Lisätiedot

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää lippukuntatuesta vastaavalta piirihallituksen jäseneltä Juholta: juho.packalen(at)uusimaa.partio.fi. 

Täytä hakemus