Kirjoita piirin verkkomediaan

Uudenmaan verkkomedia Pärskeeseen etsitään satunnaisia kirjoittajia ja vakituisia toimittajia! Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut piiritoiminnasta, olet luova ja osaat kirjoittaa sujuvasti.

Tämä sopii sinulle, joka haluat kertoa kv-partiomatkastasi, lippukuntasi vaelluksesta, uudesta toiminnastanne joka nosti lippukunnan jäsenmäärän nousuun tai tarjosi ihan uusia partioelämyksiä, tai perehtyä partion ajankohtaisiin aiheisiin!

Ajankäytöllisesti pesti on kevyt ja tehtävät jaetaan omien ajankäyttömahdollisuuksien mukaan. Voit kirjoittaa satunnaisesti, tai tulla mukaan toimitukseen. Pärskeen toimitukseen osallistuminen ei vaadi viikottaista tai vakituista paikallaoloa, joten pesti sopii myös kauemmas töiden tai opiskelujen perässä lähteneelle, sillä kokouksiin voi tarvittaessa osallistua etänä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää viestinnällistä osaamistasi sekä kaiken mahdollisen tuen pestin menestyksekkääseen hoitamiseen osana toimitustiimiä. Kannattaa myös tarkistaa, voitko saada opinnollistettua pestin.

Täytä hakemus