Piirileirin 2020 vapaaehtoisjohtaja

Vapaaehtoisjohtajana (VeiJo) fokuksessasi on varmistaa leirillä tapahtuvan tekijäpestin laatu riippumatta pestin kestosta tai tasosta. Vapaaehtoisjohtajana vastaat, että leiriprojektin tavoite leirillä tehtävän vapaaehtoistyön houkuttelevuudesta, kannattavuudesta ja palkitsevuudesta toteutuu. VeiJona valvot, että jokainen leirin tekijä saa pestiinsä laadukkaan pestauksen ja pestiin nähden riittävän laajan perehdytyksen, tarvittaessa koulutuksen sekä pestin aikaisen tuen. Vapaaehtoisjohtajana johdat leiriprojektin aikaista rekrytointia. VeiJona luot työkalut ja käytännöt projektin tekijöiden ja työntekijän ajankäytön ohjaamiseen. Tehtävänäsi on myös varmistaa tekijäikäisten partiolaisten viihtyminen ja rentoutuminen leiritapahtumassa.

Vapaaehtoisjohtajan erityisenä painopisteenä on leirikokemuksen optimointi tekijöille, erityisesti ei-just-nyt-partiolaisille sellaisille. Tavoitteena on mainitusti houkutteleva, kannattava ja palkitseva vapaaehtoistyökokemus, joka nostaa partion parissa tehtävän vapaaehtoistyön mainetta.

Vastuualueet:

  • Rekrytointi
  • Pestaukset
  • Palvelumuotoilu, tekijät
  • Tekijöiden hyvinvointi
  • Tekijöiden koulutus ja osaaminen
  • EJNP-tekijät
  • Laadukkaan vapaaehtoistyökokemuksen varmistaminen

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Vapaaehtoisjohtajana sinulta odotetaan vankkaa johtamistaitoa ja kokemusta lippukunnasta ja/tai merkittävästä partioprojektista. Omaat taianomaiset keinot motivoida, kannustaa ja innostaa ihmisiä. Siedät välillä myös paineita ja ratkot vastaantulevat ongelmat. Välitätkö aidosti toisista ihmisistä ja heidän jaksamisestaan? Tule mukaan luomaan unelmiesi hyvinvointipalvelut kesäksi 2020! Tehdään yhdessä 2020-luvun partioleiri!

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä antaa leirinjohtaja Iiro “Ige” Auvinen (iiro.auvinen(at)partio.fi, 050 3011750).

Täytä hakemus