Piirileiri Valkama2020+1: Ohjelmalaaksomestari

Haemme Piirileiri Valkamalle mestareita kaikkiin ohjelmalaaksoihin. Mestarit tulevat toimimaan pareina eli parijohtajuus on iso osa pestiä. Voit siis hakea pestiin yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Kerro hakemuksessa toiveesi mihin ohjelmalaaksoon haluaisit mestariksi. Ohjelmalaaksot Valkamalla: Seikkailulaakso, Pelilaakso, vesilaakso ja tiede/taide/pulmalaakso.

Alla tietoa ohjelmalaaksoista:

Vesikatapultti, joka sinkoaa kaverin hurjaan ilmalentoon, vaijeriliuku yli veden,

tasapainoa haastava kelluva tehtävärata, sukelluspulmatehtävä tai chillailua biitsillä hyvän musiikin soidessa.

Onko näistä joku suosikkisi Valkamalla vai onko sinulla muu idea, jonka tahdot toteuttaa?Jos vesi on sinun elementtisi, olet kätevä rakentamaan tai tykkäät ideoida hyvällä porukalla huikeata vesiohjelmaa, niin olet etsimämme henkilö.

Haemme kymppejä suunnittelemaan ja johtamaan tiimejä sekä tekijöitä leirille ohjaamaan vesiaktiviteetteja.


Lisätietoja vesilaaksosta: Ohjelmalaaksopäälliköt Nina Suihkonen ja Kimmo Tuomainen (nina.suihkonen@uusimaa.partio.fi ja kimmo.tuomainen@uusimaa.partio.fiOsu ja uppos!-pelilaaksomestarit ovat mukana suunnittelemassa pelien toteutusta ja ohjaamassa leirillä omia pelejä ja pelinjohtajia sekä ennen leiriä rekrytoimassa ohjelmalaaksojen tekijöitä. Osu ja uppos pelilaaksoon haetaan mestareita Boffaukseen, feisbeegolfiin, peleihin ja leikkeihin sekä palloiluun.


Lisätietoja pelilaaksosta:Ohjelmalaaksopäälliköt Anu Kiukkonen ja Jaana Laiho (anu.kiukkonen@uusimaa.partio.fi ja jaana.laiho@uusimaa.partio.fi)Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä eduksi on innokkuus, innostuminen ja halu tehdä parasta ikinä ohjelmaa ensi kesän piirileirillä. Yhteistyötaidot plussaa. Pesti ei vaadi aiempaa kokemusta pestistä isolla leirillä.

Lisätiedot

Seikkailulaakso: Ohjelmalaaksopäälliköt Jyri Rantanen ja Atte Köngäs (jyri.rantanen@uusimaa.partio.fi ja atte.kongas@uusimaa.partio.fi)


Täytä hakemus