Piirileiri Valkama 2020+1: Pelastaja, esimies

Pelastaja, esimies

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta pelastusyksikön johtamisesta. Pelastusesimies johtaa sammutusyksikköä ja vastaa valmiuden ylläpidosta palopäällikön alaisuudessa. Leiripalokunta avustaa tarvittaessa myös leirin muissa turvallisuustehtävissä. C-ajokortti katsotaan eduksi.

Leiripalokunta

Leiripalokunta vastaa leirin palo- ja pelastusvalmiudesta ympärivuorokautisesti. Tavoitteena on päivystää kahdessa vuorossa. Toimimme yhdessä leirin ensiavun ja järjestyksenvalvonnan kanssa ja teemme yhteistyötä myös muiden leirin osa-alueiden kanssa. Tavoitteena on työskennellä kahdessa vuorossa 24h vuoroina.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kokemusta pelastusyksikön johtamisesta.

Lisätiedot

Turvallisuuden tekeminen Valkama-leirillä 2021 on monipuolista tiimityötä. Turvallisuuden osa-alueet järjestyksenvalvonta, ensiapu ja palokunta varmistavat yhdessä muiden leirin tekijöiden kanssa sujuvan leirikokemuksen. Ohjaamme, valvomme ja autamme leiriläisiä pienemmissä ja suuremmissa ongelmatilanteissa. Tervetuloa mukaan tiimeihimme, jos sinulla on rento asenne leirin tekemiseen ja olet kiinnostunut vastuullemme kuuluvista asioista. Suurin osa leirin turvallisuuteen liittyvistä pesteistä edellyttää alan koulutusta, jotta voimme taata leiriläisille asianmukaiset palvelut ja viranomaisvelvoitteiden täyttymisen. Turvallisuuden tehtävät ovat vuorotyötä, mutta tekijöille pyritään takaamaan riittävä lepo ja vapaa-aika leirin aikana niin, että tehtävistä ei muodostu kenellekään liian raskaita. Panostamme perehdyttämiseen ja kouluttamiseen ja tavoitteena on, että kaikki pääsevät halutessaan oppimaan tehtäviensä lomassa jotain uutta.


Tervetuloa tekemään turvallista leiriä!

Lisätietoja leirin turvallisuudesta: 

Turvallisuusjohtaja

Akseli Silfver
akseli.silfver@uusimaa.partio.fi

Täytä hakemus