Piirileiri Valkama 2020+1: Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvoja

Tehtävään haetaan palvelualttiita henkilöitä, jotka haluavat ohjata ja auttaa leiriläisiä. Leirin aikana eteen voi tulla erilaisia kysymyksiä ja tehtävässä tarvitaan kykyä ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Tehtävä edellyttää järjestyksenvalvojan koulutuksen lisäksi ymmärrystä partiotoiminnan johtamisesta. Haemme rentoja ja joustavia, mutta tarpeen tullen rajat asettavia henkilöitä. Tiimityö on oleellinen osa tehtäviä.

JV-peruskurssi järjestetään kevään lopulla ja sen kautta järjestyksenvalvojakortin saa suoritettua edullisesti, jos sitoutuu tulemaan leirille.

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvonta ohjaa ja neuvoo leiriläisiä turvallisen leiriarjen toteuttamisessa. Olemme ympärivuorokautisessa valmiudessa valmiina reagoimaan leiriä koskeviin pienempiin ja suurempiin poikkeustilanteisiin. Toimimme yhdessä leirin ensiavun ja leiripalokunnan kanssa ja teemme yhteistyötä myös muiden leirin osa-alueiden kanssa. Tavoitteena on työskennellä neljänä tiiminä kolmessa vuorossa niin, että vapaapäiviäkin tulee leirin aikana useampia.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ensisijaisesti voimassaolevan Järjestyksenvalvojakortin haltijat tai ennen leiriä kurssin suorittavat henkilöt. Myös kortittomia henkilöitä otetaan tehtävään rajallinen määrä.

Lisätiedot

Turvallisuuden tekeminen Valkama-leirillä 2021 on monipuolista tiimityötä. Turvallisuuden osa-alueet järjestyksenvalvonta, ensiapu ja palokunta varmistavat yhdessä muiden leirin tekijöiden kanssa sujuvan leirikokemuksen. Ohjaamme, valvomme ja autamme leiriläisiä pienemmissä ja suuremmissa ongelmatilanteissa. Tervetuloa mukaan tiimeihimme, jos sinulla on rento asenne leirin tekemiseen ja olet kiinnostunut vastuullemme kuuluvista asioista. Suurin osa leirin turvallisuuteen liittyvistä pesteistä edellyttää alan koulutusta, jotta voimme taata leiriläisille asianmukaiset palvelut ja viranomaisvelvoitteiden täyttymisen. Turvallisuuden tehtävät ovat vuorotyötä, mutta tekijöille pyritään takaamaan riittävä lepo ja vapaa-aika leirin aikana niin, että tehtävistä ei muodostu kenellekään liian raskaita. Panostamme perehdyttämiseen ja kouluttamiseen ja tavoitteena on, että kaikki pääsevät halutessaan oppimaan tehtäviensä lomassa jotain uutta.


Tervetuloa tekemään turvallista leiriä!

Lisätietoja leirin turvallisuudesta: 

Turvallisuusjohtaja

Akseli Silfver
akseli.silfver@uusimaa.partio.fi

Täytä hakemus