Moninaisuusryhmän jäsen

Ovatko normikriittisen ajattelun lisääminen sekä osallistumisenesteiden poistaminen sinulle tärkeitä teemoja? Haluatko edistääyhdenvertaisuutta partiossa? Jos vastasit toiseen tai molempiin kysymyksistäkyllä, pesti piirin moninaisuusryhmässä on juuri sinua varten.

Mikämoninaisuusryhmä? Moninaisuusryhmä toimiiavoimuuden ja erilaisuusosaamisen lähettiläänä niin sisupartion, monikulttuurisuuden, seksuaalisen tasavertaisuuden kuin esim. alueellisenyhdenvertaisuudenkin osalta ja edistää sitä, että partioon on mahdollistaosallistua sosiaalisesta perhetaustasta riippumatta. Moninaisuusryhmä onvastavoima kiusaamiselle ja syrjinnälle.

Pestin sisältö: Ryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan sen toiminnansuunnitteluun ja siihen, miten moninaisuuteen liittyvät asiat tuoda osaksi piirin ja lippukuntien toimintaa. Muiden ryhmän jäsenten kanssa jaat osaamista, innostumista sekäkäytännön tehtäviä. Pesti ei vie kovin paljon aikaa, joten se sitä voi hoitaamyös toisen pestin rinnalla.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tietämys moninaisuudestakatsotaan eduksi, mutta tärkeintä on motivaatio, sillä tekemällä oppii!

Lisätiedot

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää alueministeri Juholta (juho.packalen(at)uusimaa.partio.fi) tai piiritoimistolla moninaisuustyöstä vastaavalta Annalta (anna.jarvinen(at)partio.fi)!

Täytä hakemus