Lippukuntia tukemaan: ohjelmavalmentaja

Ohjelmavalmentaja tukee määrätyn Uudenmaan partiopiiriin kuuluvan alueen lippukuntia partio-ohjelman toteuttamisessa! Hän toimii osana kolmen hengen aluetiimiä (ohjelmavalmentaja + lippukuntavalmentaja + pestausvalmentaja).

Pestiin kuuluu neljä lippukuntien yhteistä aluetapaamista vuodessa (kaksi keväällä ja kaksi syksyllä) ja tarpeen mukaan lippukuntien yksilöllinen tukeminen. Tukea saa paitsi omalta ihanalta aluetiimiltä niin myös koko iloiselta valmentajapoppoolta, valmentajavastaavilta, lippukuntatuen ministeriltä, piiritoimistolta ja piirin luottiskaartilta!

Aluetiimin jäsenenä ja lippukuntien valmentajana saat antoisan näköalapaikan monenlaisiin lippukuntakulttuureihin, jossa opit itsekin muiden hyvistä käytännöistä ja tavoista toimia.

Tutustu ohjelmavalmentajan pestikuvaukseen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ohjelmajohtajan koulutus ja kokemus ohjelmajohtajan pestistä tai esim. vastaavista tehtävistä lippukunnanjohtajana.

Myös valmentajan koulutus kuuluu pestiin. Piiri tarjoaa koulutuksen, ja sen suorittamisesta voidaan sopia pestausvaiheessa.

Lisätiedot

Hae pestiä tai kysy lisää aluetyöstä vastaavalta hallituksen jäseneltä Emilialta (emilia.pihlaja@partio.fi) tai piiritoimistolta (uusimaa@partio.fi).

Täytä hakemus