Hautomon puheenjohtaja

Hautomoon haetaan uutta lippukuntien perustamisesta, uusien toimintamuotojen käynnistämisestä ja hiipuvien lippukuntien tukemisesta kiinnostunutta puheenjohtajaa.

Pestin kuvaus, vastuualueet:

Hautomon puheenjohtajana johdat ryhmän toimintaa yhteistyössä lippukuntatuesta vastaavan hallituksen jäsenen kanssa. Teet myös tiivistä yhteistyötä toimiston työntekijän kanssa. Aikaa pestin suorittamiseen vaaditaan muutamia tunteja viikossa ja ryhmä kokoontuu noin kuusi kertaa vuodessa, minkä lisäksi on erikseen sovittavia projekteja. Projekti voi olla esimerkiksi uuden lippukunnan perustamisen tukeminen paikkaan, jossa lippukunnalle on tunnistettu tarve ja potentiaalia. Puheenjohtajana olet keskeisessä asemassa vaikuttamassa projekteihin ja Hautomon suunnitelmiin. Näet kättesi jäljet nopeasti ja vaikutat siihen, että partio on aidosti avointa ja helposti saatavilla kaikille.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahva käsitys lippukunnasta ja haluat olla jakamassa osaamistasi uusmaalaisen partion hyväksi. Olet sitoutunut partion sekä Uudenmaan Partiopiirin kasvutavoitteisiin ja valmis luotsaamaan Hautomo-ryhmää tavoitteita kohti. Johtamiskokemus sekä lippukuntien tuntemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on motivaatio, sillä tekemällä oppii!

Lisätiedot

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää lippukuntatuesta vastaavalta piirihallituksen jäseneltä Juholta: juho.packalen(at)uusimaa.partio.fi. 

Täytä hakemus