Auta edistämään partion yhdenvertaisuutta

Ovatko normikriittisen ajattelun lisääminen sekä osallistumisen esteiden poistaminen sinulle tärkeitä teemoja? Haluatko edistää yhdenvertaisuutta partiossa? Jos vastasit toiseen tai molempiin kysymyksistä kyllä, pesti piirin moninaisuusryhmässä on juuri sinua varten.

Mikä moninaisuusryhmä? Moninaisuusryhmä toimii avoimuuden ja erilaisuusosaamisen lähettiläänä niin sisupartion, monikulttuurisuuden, seksuaalisen tasavertaisuuden kuin esim. alueellisen yhdenvertaisuudenkin osalta ja edistää sitä, että partioon on mahdollista osallistua sosiaalisesta perhetaustasta riippumatta. Moninaisuusryhmä on vastavoima kiusaamiselle ja syrjinnälle.

Pestin sisältö: Ryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan sen toiminnansuunnitteluun ja siihen, miten moninaisuuteen liittyvät asiat tuoda osaksi piirin ja lippukuntien toimintaa. Muiden ryhmän jäsenten kanssa jaat osaamista, innostumista sekä käytännön tehtäviä. Pesti ei vie kovin paljon aikaa, joten se sitä voi hoitaa myös toisen pestin rinnalla.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tietämys moninaisuudesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on motivaatio, sillä tekemällä oppii!

Lisätiedot

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää alueministeri Juholta (juho.packalen(at)uusimaa.partio.fi) tai piiritoimistolla moninaisuustyöstä vastaavalta Annalta (anna.jarvinen(at)partio.fi)!

Täytä hakemus