Emmi Kauhanen TETissä Partioasemalla

3.11.2015,

Olen Emmi Kauhanen ja tulen Rajamäen Metsänkävijöistä, Nurmijärveltä. Partiota olen harrastanut noin 6 vuotta. Partion aloitin kavereiden kautta. He kertoivat, että partiossa on kivaa ja kutsuivat minutkin kokeilemaan. Äitinikin suositteli, koska nuorempana hänkin on ollut partiolainen. Vähän ajan päästä äitini liittyi myös takaisin partioon ja samalla liittyi myös pikkusiskoni. On kiva, kun koko perhe harrastaa aktiivisesti samaa harrastusta.

Partiota ei oikeastaan voi sanoa harrastukseksi, se on enemmänkin elämäntapa. En osaisi kuvitella elämää ilman partiota. Parhaat ystäväni olen saanut partiosta. Vartioni (Kauriit) on minulle tosi tärkeä. Teemme yhdessä paljon kaikkea hauskaa, myös vapaa-ajalla. Voitte käydä seuraamassa Kauriiden menoa instagramissa @kauriitofficial!

Paras partiokokemukseni on ehdottomasti maailmanjamboree Japanissa! Oli mahtavaa nähdä partiolaisia eri maista ja tutustua heidän kulttuureihinsa. Sain sieltä paljon uusia kavereita ja upeita uusia kokemuksia! Odotan myös innolla Finnjamboree Roihua!

Käyn 9. luokkaa Rajamäen yläasteella. Yhdeksännellä luokalla tulee kahden viikon työelämään tutustumisjakso. Äiti ehdotti minulle heti, että menisin partioasemalle TETtiin.  Ajattelin, että miksipä ei. Olisi kiva nähdä ja tietää mitä siellä tehdään. Otimme yhteyttä Uudenmaaan Partiopiiriin ja he toivottivat minut tervetulleeksi partioasemalle. TET-ohjaajanani toimii Jasu ja viikon aikana on tarkoitus perehtyä piiritoimiston toimintaan sekä mm. piirin viestintään. Lisäksi saan osallistua nettimyynnistä ostettujen adventtikalentereiden postitukseen. Sunnuntaina osallistun nettisivutyöpajaan.

Odotan tältä viikolta paljon kivaa tekemistä ja lisää tietoa partiotoiminnasta!

Luokittelematon, Samoajat, Uutiset , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi