Esikoulujen partioviikko tulee taas!

4.3.2016,

Esikoulukuvia_03

Esikoulujen partioviikkoon on ilmoittautunut 126 eskaria Uudeltamaalta ja mukana on lähes jokainen kuntamme! Lippukunnan kannattaakin olla yhteydessä oman alueensa eskariin ja sopia vierailusta partioviikolle. Alueohjaajille on toimitettu tieto oman alueen kampanjaan osallistuvista esikouluista.

Materiaalien myötä eskarilaisten koteihin toimitetaan partioinfoa, jolla myös vanhemmat kutsutaan mukaan partioon. Tässä yhteydessä on mahdollista toimittaa lippukuntien tietoja vanhemmille. Kiinnostaako? Lippukuntatiedot voi toimittaa piiritoimistolle, Petralle (petra.valkonen@partio.fi, p. 050 446 0056). Materiaalit postitetaan viikoilla 11 ja 12 .

Lue viime vuoden partioviikkotunnelmia täältä. Muistathan, että Esikoulujen partioviikko huomioidaan myös kasvukilpailussa.

Esikoulujen partioviikko on toiminnallinen materiaali, jonka avulla esikoululaiset pääsevät tutustumaan partion jännittävään maailmaan, kokeilemaan uusia asioita ja keräämään tarroja omaan partiotaitokorttiinsa.

Esikouluille ilmainen materiaalipaketti sisältää opettajan ohjeet useaan erilaiseen partioteemapäivään (yhteistoiminta, luonto, moninaisuus ja ensiapu), joista jokainen ryhmä voi toteuttaa mieleisensä. Mukana ovat myös ohjeet helposti toteutettaviin partioperinteisiin sekä moniin peleihin, leikkeihin ja lauluihin.

Partio nosteessa, Uutiset

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi