Olli Kamunen jatkaa Järvenpään Scouttien johdossa

8.12.2015,

Monikulttuurinen partiolippukunta Järvenpään Scoutit – Järvenpää Scouts ry piti sääntömääräisen syyskokouksen 7.12. Seppälän talossa. Kokouksessa päätettiin, että ensi vuonna toiminnassa painotetaan mm. monikulttuurisuuteen ja yhteisvastuullisuuteen sekä toiminnan elämyksellisyyteen.

Lippukunta haluaa edelleen edistää eri taustoista tulevien lasten, nuorten ja aikuisten harrastamista ja yhdessä tekemistä. Tammikuussa viiden käynnissä olevan ryhmän lisäksi tullaan perustamaan kaksi uutta ryhmää (7-9 -vuotiaille ja 12–14 –vuotiaille), jotka molemmat ovat kaksikielisiä (suomi/englanti). Ensi vuonna tehdään myös yhteistyötä mm. Kepakodin kanssa, osallistutaan Roihu 2016 suurleirille ja järjestetään yhdessä muiden järvenpääläisten lippukuntien kanssa Uudenmaan Partiopiirin syysmestaruuskisat. Järvenpään Scoutit viettää myös 1-vuotisjuhliaan maaliskuussa. Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä reilu 70, ja sitä tullaan kasvattamaan entisestään.

Olli Kamunen valittiin kokouksessa jatkamaan lippukunnan johdossa. Muut hallituksen jäsenet ovat Hanna Suomi, Antti Mäkinen, Virve Palovirta, Sara Asiegbu, Anna-Kaisa Pohjola ja Marko Vares.

Järvenpään Scoutit – Järvenpää Scouts ry:n lippukunnanjohtajana jatkaa Olli Kamunen (takana keskellä). Muut hallituksen jäsenet ovat Antti Mäkinen (takana vas.), Hanna Suomi, Marko Vares, Virve Palovirta (edessä vas.) ja Anna-Kaisa Pohjola. Kuvasta puuttuu myös hallitukseen valittu Sara Asiegbu.  

Teksti ja kuvat: Järvenpään Scoutit – Järvenpää Scouts ry

Lippukuntakuulumisia, Uutiset ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi