Yli 3000 esikoululaista tutustuu Uudenmaan alueella partioon – haluaisitteko tehdä lippukuntavierailun?

6.2.2017,

Uudenmaan Partiopiiri on jälleen mukana Esikoulujen partioviikossa ja mukaan on ilmoittautunut 130 esikoulua. Käytännössä esikoulut ovat saaneet tilata ohjelmapaketin, joka on täynnä hauskoja, esikouluikäisille sopivia partioaktiviteetteja. Teemaviikko suositellaan järjestettävän juuri partioviikon aikaan 17.-23.4.

Esikoulujen partioviikko on lippukunnille mainio tilaisuus tulla tutuksi paikallisen eskarin kanssa, sillä teemaviikkoon sopii hyvin lippukunnan vierailu ja monet esikoulut toivovatkin sitä. Vierailuun voi liittyä joko ohjelmapaketin mukaista tekemistä tai jotain ihan muuta: leikkejä, pieni päiväretki, partiotietoiskuja vanhemmille. Esikoulusta voi vaikkapa kutsua kaikki lapset vanhempineen tutustumaan lippukunnan koloon.

Lippukuntia ei velvoiteta osallistumaan Esikoulujen partioviikkoon, mutta mahdollisuus kannattaa hyödyntää! Kontakti esikouluun on loistava tilaisuus saada uusia sudenpentuja, heidän vanhempiaan ja potentiaalisia perhepartiolaisia kiinnostumaan partiosta. Esikouluissa vierailleet lippukunnat kertovat kampanjan olleen ”mieletön buusti harrastukseen” ja ”helppo tapa rekrytoida uusia aikuisia”. Siispä jokaiselle lippukunnalle on vahva suositus kontaktoida paikallinen esikoulu.

Jokainen lippukunta saa helmikuun aikana tiedoksi oman paikkakuntansa kampanjaan osallistuvat esikoulut.

Lue lisää Esikoulujen partioviikosta partion nettisivuilta.

Partio nosteessa, Uutiset

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi