SuSe-tapahtuma Viikinkiseikkailu2015 Keravalla 3.- ja 4.10.

30.9.2015,

Koko Uudenmaan sudenpennut ja seikkailijat kokoontuvat retkeilypäivän merkeissä viikinkiseikkailuun. Tunnetko viikinkisaagoja ja riimukirjoitusta? Entäpä viikinkien tavat ja tavarat, kumpi oli tärkeämpää; kulta vai kalat? Lataa Viikinkiseikkailu ohjeet eli viikinkivastaaville lähetetty materiaali ja saattajan ohje. 

Itäiset lippukunnat suuntaavat kurssinsa kohti Keravan Keinukalliota  3.10. ja läntiset 4.10. Keskisen Uudenmaan lippukunnat saavat valita kumpana päivänä haluavat tulla. Molempina päivinä aloitamme ilmoittautumisella klo 9 alkaen, varsinainen tapahtuma alkaa klo 10. Pyrimme siihen että kotiin lähdetään klo 15 jälkeen.

Jokaisen lippukunnan Viikinkivastaava (eli su-se-tapahtuman yhteyshenkilö) ilmoittautuu Kuksassa tapahtumaan 11.9. mennessä ja valitsee kohdan “Olen lpk:n viikinkivastaava”. Jotta osaamme mitoittaa tapahtuman valmistelut oikein, Viikinkivastaava ilmoittaa alustavan tiedon, kuinka monta 4-6 henkistä joukkuetta (sudenpennut ja seikkailijat erikseen) lippukunnasta osallistuu tapahtumaan ja kumpana päivänä olette tulossa. Ilmoitus tehdään piiritoimistolle spostilla: uusimaa@partio.fi .

Sitovat ilmoittautumiset tehdään Kuksan kautta 25.9. mennessä, ilmoittautumislinkit piirin tapahtumakalenterissa.

Tapahtuma maksaa 10 euroa/osallistuja. Saattajille ja tapahtuman tekijöille tapahtuma on ilmainen.

Huomaattehan, että jokaista 10 lasta kohti tulee olla myös vähintään 1 henkilö osallistumassa tapahtuman järjestämiseen esim. hoitamassa rastia tai keittiössä. Näiden henkilöiden nimet olisi hyvä ilmoittaa myös 11.9. mennessä tai ainakin kuinka monta henkilöä teidän lippukunnasta tulee mahdollistamaan tätä tapahtumaa. Ilmoittaminen tapahtuu ilmoittautumalla tapahtumaan ja valitsemalla Kuksassa ”Olen rastimies”.

Tehdään yhdessä hieno tapahtuma!

Viikinki

 

Partiovasemmalla,

Viikinkipäälliköt

Katriina “Kati” Kovalainen, (katriina.kovalainen@uusimaa.partio.fi, 040-664 5200) ja Johanna “Jonttu” Piispa (johanna.piispa@uusimaa.partio.fi, 0503313092)

 

Tällainen materiaali lähetettiin lippukunnanjohtajille sekä Kuksaan merkityille akeloille, sammoille sekä ikäkausivastaaville pe 4.9. sähköpostitse:

 

KAIKKI UUDENMAAN SUDENPENNUT JA SEIKKAILIJAT HUOMIO!

TERVETULOA MUKAAN VIIKINKISEIKKAILUUN

 1. tai 4.10.2015!

 

Viikinkiseikkailu 2015 on Uudenmaan Partiopiiri ry:n toteuttama syksyinen retkipäivä sekä aloitteleville sudenpennuille että kokeneille seikkailijoille. Viikinkiseikkailu toteutetaan samansisältöisenä molempina päivinä. Itäiset lippukunnat suuntaavat kurssinsa kohti Keravan Keinukalliota 3.10. ja läntiset 4.10. Keskisen Uudenmaan lippukunnat saavat valita kumpana päivänä haluavat tulla.

 

Tapahtumapaikka               Keravan Keinukallion urheilupuisto, Keinukalliontie 47

Aika                                    3. tai 4.10.2015

Ryhmien saapuminen ja ilmoittautuminen alkaa klo 9.00.

Tapahtuma alkaa klo 10 ja loppuu klo 15 jälkeen.

 

Ilmoittautumiset tehdään Kuksan kautta lippukunnittain. Suosittelemme, että ohjeistatte vanhempia ilmoittamaan lapsensa Kuksaan ilmoittautumislinkkien kautta. Viikinkivastaava voi myös kerätä osallistujalistat muuten, mutta tällöin hänen täytyy syöttää osallistujien tiedot Kuksaan itse. Myös saattajat ja tapahtumaan tulevat rastihenkilöt ja muut toteuttajat ilmoitetaan Kuksan kautta, vaikka he eivät olisikaan vielä partion jäseniä. Ilmoittautuessa kysytään erityisruokavaliot. Joukkueessa voi olla 4 – 6 jäsentä ja jäsenillä täytyy olla partion jäsenmaksu maksettuna (syksyllä 2015 aloittaneiden tiedot täytyy olla syötettynä Kuksaan). Muistakaa ohieistaa vanhempia, että ilmoittautuessa tulee olla rekisteröitynyt Kuksaan eli ilmoittautua PartioID:n kautta.

 

Lippukunnan muistilista:

 

 1. Valitkaa lippukuntanne Viikinkivastaava. Viikinkivastaavan tehtävänä on mainostaa ja koordinoida tapahtumaa lippukunnassanne. Hänelle lähetetään tarkempaa infoa sitä mukaan, kun sitä valmistuu. Viikinkivastaava ilmoittautuu Kuksassa tapahtumaan 11.9. mennessä ja valitsee kohdan “Olen lpk:n viikinkivastaava”. Jotta osaamme mitoittaa tapahtuman valmistelut oikein, Viikinkivastaava ilmoittaa alustavan tiedon, kuinka monta 4-6 henkistä joukkuetta (sudenpennut ja seikkailijat erikseen) lippukunnasta osallistuu tapahtumaan ja kumpana päivänä olette tulossa. Ilmoitus tehdään piiritoimistolle spostilla: uusimaa@partio.fi .
 2. Keskisen Uudenmaan lippukunnat: päättäkää, kumpana päivänä tulette.
 3. Päättäkää kuljetuksesta, varatkaa bussit tarvittaessa.
 4. Muokatkaa oheisesta mainospohjasta lippukunnallenne sopiva.
 5. Jakakaa mainoksia ryhmien kokouksissa.
 6. Innostakaa kaikenikäiset johtajat sekä äidit ja isät mukaan! Jokaisella joukkueella täytyy olla saattaja (ei tarvitse olla partiolainen, mielellään esim. joku vanhemmista). Jokaisesta osallistuvasta lippukunnasta täytyy tulla vähintään 1 rastimies tai muu toteuttaja 10 lasta kohti,  mielellään enemmänkin. Mitä enemmän rastimiehiä, sitä vähemmän jonotusta 🙂 Myös tarpojat voivat lähteä mukaan rastimiehiksi.
 7. Sitovat ilmoittautumiset tehdään Kuksan kautta 25.9. mennessä, ilmoittautumislinkit piirin tapahtumakalenterissa (uusimaa.partio.fi/tapahtumakalenteri/)ja oheisessa mainospohjassa.
 8. Piiri laskuttaa lippukuntia tapahtuman jälkeen jokaisesta ilmoittautuneesta (sudenpennut,

seikkailijat 10 euroa, saattajat ja rastimiehet+saattajat ilmaiseksi).

 1. Rastimiesten täytyy ilmoittautua tapahtumaan 20.9. mennessä. Rastimiehille lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostitse. Lisäksi rastimiehien täytyy olla kisapaikalla klo 9.00.
 2. Kysykää rohkeasti Katriinalta tai Johannalta, jos joku jäi epäselväksi.

 

Terveisin,

 

Viikinkipäälliköt

 

Katriina “Kati” Kovalainen, katriina.kovalainen@gmail.com, puh 040-6645200

Johanna “Jonttu” Piispa, Johanna.piispa@gmail.com, puh 050-3313092

 

 

—————————————————————————————————————————————–

 

 

 

MAINOSPOHJA, josta voitte muokata lippukunnallenne sopivan omilla tiedoilla mainoksen jaettavaksi

kauden alkaessa.

 

VIIKINKISEIKKAILU 2015

 

LAUANTAINA 3.10/ SUNNUNTAINA 4.10. [Valitse oikea] Keravan Keinukalliossa  pääset mukaan seikkailemaan muiden viikinkien seurassa toiminnallisten, jännittävien ja partiomaisten tehtävien kautta. Tapahtuma on syksyinen, hauska retkipäivä niin aloitteleville sudenpennuille kuin jo kokeneille seikkailijoillekin.

 

Lähtö:

Paluu:

Seikkailupäivä maksaa _______________ (hinta). Sisältää yhden lämpimän aterian (ja

kuljetuksen?).

 

Ilmoittautumiset [poista tarpeettomat]

3.10. Sudenpennut  https://uusimaa.partio.fi/events/event/sudenpentujen-retkipaiva/

4.10. Sudenpennut  https://uusimaa.partio.fi/events/event/sudenpentujen-retkipaiva-2/

3.10. Seikkailijat https://uusimaa.partio.fi/events/event/seikkailijapeli-eli-sepeli/

4.10.  Seikkailijat https://uusimaa.partio.fi/events/event/seikkailijapeli-eli-sepeli-2/

 

Osallistujan henkilökohtaiset varusteet reppuun pakattuna [mikäli ette lähetä tarkempaa

kirjettä osallistujille. Ryhmäkohtaiset varusteet ilmoitetaan myöhemmin]

 • partiohuivi (jos on)
 • säänmukainen retkeilyvarustus
 • varahanskat ja tarvittaessa lämmintä vaatetta
 • muistiinpanovälineet
 • istuinalusta
 • ruokailuvälineet
 • juomapullo
 • voileipäevästä

 

Terveisin,

Lippukuntamme Viikinkiseikkailuvastaava

_________________________ nimi ja puhelinnumero

 

 

Jos haluatte pyytää huoltajilta kirjallisen luvan lasten osallistumiseen, palautettava lappu voisi olla esim.

 

_______________________________________________ saa osallistua Viikinkiseikkailu 2015-tapahtumaan Keravalla X.10.2015.

 

Allekirjoitus: _____________________________________________________________________

 

 

 

 

Ikäkaudet, Ohjelmatapahtumat, Seikkailijat, Sudenpennut, Uutiset , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi