SamoajaExplo tulee taas!

17.4.2015,

SamoajaExplo järjestetään 23.-25.10.2015. Neuvottelut tapahtumapaikasta ovat vielä käynnissä, joten Explon sijaintia emme voi vielä paljastaa. SamoajaExplon osallistumismaksu on 55 euroa, joka kattaa viiden tähden koulumajoituksen, ikimuistoisen ohjelman ja maittavat eväät. Matkakulut eivät kuulu hintaan. Ilmoittautuminen vuoden päheimpään samoajatapahtumaan alkaa elokuussa.

Millainen SamoajaExplo on luvassa lokakuussa 2015? SamoajaExplo 2015 on vauhdikas, värikäs, hauska ja innostava tapahtumakokonaisuus, joka vaikuttavuudellaan vetää puoleensa kaikkia valtakuntamme samoajia ja muitakin partiolaisia sekä ei-vielä-partiolaisia. Explo15 on nuorekas ja energinen paketti tarjoten elämyksiä niin kohderyhmälle kuin sen toteuttajille. Explossa jokaiselle on jotakin, eikä kukaan jää kylmäksi! Myös luotsit huomioidaan omalla ohjelmalla; Luotsiasemalla.

SamoajaExplossa 2015 yhdistyvät kaikki partion parhaat puolet: leirielämän yhteisöllisyys, lämminhenkisyys ja yhdessä tekeminen, messumainen ohjelma, josta jokainen pääsee valitsemaan itseään kiinnostavat kokonaisuudet tutustuen samalla uusiin samoajiin sekä festareiden iloisuus, energisyys ja hauskuus. Explon aikana samoajat pääsevät haaveilemaan, seikkailemaan, kokeilemaan ja oppimaan.

SamoajaExplon johtajaparina toimii Hille Terho ja Ville Vänskä. Molemmilla on takana erilaisia johtajatehtäviä niin partiossa kuin sen ulkopuolellakin. Johtajana Hille on luotettava, tavoitteellinen ja vastuuntuntoinen unohtamatta innostuneisuutta. Hillen mottona on ”ei saa puuhastella!” Ville on johtajana innostava, näkyvä ja nousujohteinen. Hän johtaa rohkeasti edestä. Johtajaparina Hille ja Ville menevät yhdessä kohti ääretöntä ja sen yli; luvassa siis aivan huippu tapahtuma!

“Mielestämme on tärkeää, että samoajat huomioidaan ja SamoajaExplo järjestetään jälleen vuonna 2015. Jokaisen samoajan kuuluu päästä ainakin kerran vastaavaan tapahtumaan partiouransa aikana. Tämä on panostus tulevaisuuden johtajiin,” toteavat Explon johtajat. Näemmehän juuri sinut, samoaja, Explossa!

Partioviikolla julkaistaan uusi Facebook-sivusto ja Explo ottaa haltuunsa myös Instagramin. Siispä seuratkaa, jakakaa ja levittäkää ilosanomaa! Kattava infopaketti löytyy tulevaisuudessa osoitteesta www.explo.partio.fi. Sivusto on tällä hetkellä päivityksen alaisena.

Explon johtajat 2015

Partiovasemmalla,

Hille & Ville
Explojohtajat
SamoajaExplo 2015

Hille Terho, 041-536 4429, hille.terho@partio.fi
Ville Vänskä, 050-491 8311, ville.vanska@partio.fi
“SamoajaExplo 2015 ”Haaveile, seikkaile, kokeile ja opi! Be Prepared!”
#explo15 #partioscout #ketkämuutmuka

Ohjelmatapahtumat, Samoajat, Uutiset ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi