Uusien Partiomestari-kisavartioiden haku käynnistyy

31.1.2014,

partiomestari

Partiomestari-TV-sarjan uusi kausi lähestyy, kun suosittu sarja saa jatkoa jälleen ensi syksynä. Kesällä kuvattavaan ohjelmaan haetaan nyt mukaan tarpojaikäisten eli 12-15 –vuotiaiden partiolaisten kisavartioita.

Hakuohjeet

Partiomestariin voi pyrkiä tarpojavartio, jossa on mukana kolme 12-15- vuotiasta partiolaista. Vartio tekee YouTubeen tai vastaavaan videopalveluun max. 2 minuutin esittelyvideon omasta kisavartiostaan. Videolla kaikki vartion jäsenet näkyvät ja puhuvat, ja videon tulee sisältää tekemistä. Videossa vartio tuo esille jotakin mielenkiintoista omasta kotipaikkakunnastaan.

Jos videon tekeminen tuntuu vaikealta, niin voitte olla yhteydessä piiritoimistoon, ja mietitään, miten ongelmat ratkaistaan.

Hakuaika alkaa 28.2.2014. Linkki esittelyvideoon lähetetään perjantaihin 21.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen uusimaa@partio.fi. Viestin otsikkokenttään kirjoitetaan ”Partiomestari”, ja viestissä tulee olla linkin lisäksi mainittuna kisavartion nimi, vartiolaisten nimet sekä lippukunta. Näiden videoiden joukosta Uudenmaan Partiopiirin valitsijaraati valitsee piirin asettamat jatkoehdokkaat kisaan.

Pidätämme oikeuden jakaa ehdokasvideoiden linkkejä esikarsintavaiheessa Uudenmaan Partiopiirin viestintävälineiden kautta ja sosiaalisessa mediassa. Kisaan valittujen vartioiden hakuvideot ovat Partiomestari-projektin käytettävissä näyttöoikeudella esimerkiksi ohjelmasarjaa mainostettaessa. Viime kaudella TV-ohjelmassa kilpailleet henkilöt eivät voi hakea kisaan uudelleen.

Lue lisää Partiomestarin verkkosivuilta.

Vikisevät Vinkuviikset_Kala

Mikä Partiomestari?

Partiomestari on Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n ja Story Of Sports -tuotantoyhtiön yhteistyönä toteutettava TV-sarja, jossa kisavartiot kilpailevat haastavissa, yhteispeliä vaativissa tehtävissä vaihtelevissa maastoissa ja maisemissa. Sarjan ensimmäinen kausi nähtiin televisiossa syksyllä 2013.

Viime vuoden Partiomestarissa tutustuttiin Vikiseviin Vinkuviiksiin keravalaisesta Eräkamut –lippukunnasta.

YLE näyttää Partiomestari- TV-sarjaa televisiossa seitsemänä viikkona syksyllä 2014. TV-sarjan juontaa Ronja Salmi, joka toimi juontajana myös ensimmäisellä tuotantokaudella. Partiomestari-ohjelman kilpailujohtajana viime vuoden tapaan toimii Antti Knuuti ja tuotantoassistenttina sekä kisavartioiden ja projektin yhteyshenkilönä viime vuoden tapaan Sara Miesmaa. Näiden konkareiden rinnalla kisavartioita tsemppaa ja tuomaroi ensimmäiseltä kaudelta tuttu partioässä, löytöretkeilijä Patrick “Pata” Degerman.

Tarpojat, Uutiset

Aiheeseen liittyvää

Kommentit on suljettu.